Tietoa meistä

KASVUKUMPPANI.

HPE Capital on sijoitusyhtiö, joka hakee pitkäaikaista tuottoa.

Yritys perustettiin näkemykselle, että kvartaalitalouden mukainen voitontavoittelu tarvitsee rinnalleen rohkean, perinteistä yrittäjähenkeä kunnioittavan ja pitkämielisemmän sijoitusyhtiön, joka tukee ja luottaa kumppaniinsa kaikissa elinkaaren vaiheissa. HPE Capitalin tapa suhtautua sijoittamiseen on osoittanut, että kumppanuus tiivistyy, yhteinen päämäärä terävöityy ja liiketoiminta kasvaa. 

Me kehitymme, kasvamme ja etsimme uusia mahdollisuuksia kokoajan - innovatiivisesti, silloin kun muut vielä miettivät.

HPE Capital on suomalainen sijoitusyhtiö. 

Sijoitamme pääasiassa yhtiöihin, joiden kotipaikka on Suomessa. Esimerkkejä sijoitusmalleistamme:

  • Pääomasijoitus aloittavaan yritykseen (Venture Capital); tuoda näkemystä ja kokemusta hallitukseen, strategiaan ja sen jalkauttamiseen
  • Osakkuus kasvuyrityksessä (Growth Capital); tuottaa lisäarvoa liiketoiminnan kasvattamiseen prioriteettien, fokuksen ja strategian kautta (esimerkiksi Go-To-Market -strategia ja myynnin ja/tai liiketoiminnan transformaatio). Mittaamme onnistumistamme pääsääntöisesti joko työntekijöiden ja/tai liikevaihdon määrällä). 
  • Pääomasijoitus vakaaseen liiketoimintaan (Investment); sijoitamme vakaasti tuottaviin kiinteistöihin, rahastoihin ja julkisesti noteerattuihin osakkeisiin. 

Kuuntelemme asiakkaitamme huolellisesti, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme olla asiakkaidemme kasvukumppani.  

HPE Capital Oy, Syrjäntaantie 144, 17500 Padasjoki, 040-5346230
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!